tiistai 29. joulukuuta 2015

Tapetointia: Vähän vino viidakkomaja

Olin iloinen, kun kuulin että pääsen tapetoimaan tytölle huonetta, johon tulee viidakko-teema. Huoneesta tulisi kuin maja ja majan yhdeltä seinältä olisi näkymä viidakkoon. Ihanan persoonallista! Joko saa aloittaa?!


Tässä tapetoivassa yläkerran huoneessa oli yksi kokonainen seinä kalteva. Se oli myös tarkoitus tapetoida kuten muut suorat seinät. Lisähaastetta toi metallinen tukipalkki, joka oli myös tapetoitavalla alueella.


Pohjatyöt oli jo tehty, joten minun hommakseni jäi tapetointi. Se tarkoitti ihan ensimmäiseksi mittailua ja tapetointijärjestyksen suunnittelua.


 Tällaisessa kohteessa tapetointijärjestyksellä alkaa olla jo paljon merkitystä lopputuloksen kannalta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten sunnittelun jälkeen alkoi tapetointi.


Tietysti palkki sattui melkein keskelle tapettivuotaa. Leikkasin tapettiin ennakkoon kolon palkille ja millimetrin tarkkuudella sekin sujahti paikoilleen.


Tapetin puukuvio korostaa huoneen muotoja. Tapetointivirheet olisivat tässä huoneessa olleet huomattavissa. Mitan kanssa sai olla tarkkana erityisesti vinoissa nurkissa.


Viidakkomajan kruunasi näkymä viidakkoon, joka toteutettiin valokuvatapetilla. Tuollaista näkymää kelpaakin ihastella!


Vähän vino viidakkomaja oli asukkaalleen mieluinen. Enää listoja, kalusteita ja apinoita vaille valmis asuttavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti