perjantai 22. joulukuuta 2017

Jouluista touhuilua

Harvemmin tulee tänne mitään kirjoiteltua omasta vapaa-ajastani. Kuitenkin tänä vuonna on jouluista touhuilua ollut niin paljon, että pakko vähän raottaa sitä teillekin. 


Joulutouhuilut alkoivat jo lokakuussa, sillä silloin tapasin joulupukin pari kertaa. Pääsin nimittäin Suomen Yrittäjänaisten liittokokoukseen Rovaniemelle. Olin siellä Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset ry:n virallisena liittokokousedustajana. Meitä oli niin iso porukka Iisalmen seudulta edustettuna, etteivät kaikki ole kuvassakaan...


Tonttuiltua tuli ympäri Rovaniemeä. Olihan meillä siellä mukavaa. Entisenä "ay-aktiivina" voinen todeta, että nämä järjestöhommat jotenkin vain tempaavat mukaansa. Samaan hengenvetoon sanon, että tämä on oiva tapa verkostoitua. Aivan ihania ihmisiä olen tavannut ja toivottavasti tapaan myös tulevaisuudessa. 


Marraskuussa askartelin joulukortteja. Aputassuna, joulumielen tuojana ja virallisena valvojana toimi sisustuskissa Mei. Tavoistani poiketen jokainen joulukortti oli erilainen. Nämä joulukortit lähtivät kaikille tämän vuoden asiakkailleni kiitokseksi yhteistyöstä. Toivottavasti ovat löytäneet perille.


Joulukuussa oli luvassa taas lisää järjestöhommia, sillä oli ensimmäistä kertaa mukana järjestämässä Iisalmen Seudun Yrittäjänaisten Joulumyyjäisiä. Nämä joulumyyjäiset on järjestetty aina vuodesta 1953 alkaen. Voitaneen jo "jonniimoisesta" perinteestä puhua. Aamusta asti huhkittiin innokkaana, odottavaisin mielin, täpinöissään ja talkoohenkeä uhkuen, kuten allaolevasta kuvasta näkee.


Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon. Haluan vielä tätäkin kautta kiittää tästä vuodesta teitä kaikkia asiakkaita, yhteystyökumppaneita, ystäviä ja perhettä! Ilman teitä tästä ei tulisi mitään.


Innolla kohti uutta vuotta! Oikein onnekasta Uutta Vuotta 2018 teille kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti