keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulua odotellessa

Sitähän on ihan lehteen asti päästy...


Juttu löytyy maanantain 15.12.2014 Iisalmen Sanomista. Aihe käsittelee itsensä työllistämistä. Meitä itsensä työllistäviä yrittäjiä on kasvava määrä. Yleisin ryhmä ovat kuulemma rakennusalalla työskentelevät.  Minäkin teen suurimman osan töistäni rakennusalalla, mutta omaan yritystoimintaani mukavan lisän tuovat myös huonekalujen verhoilu ja kunnostus sekä sisustustekstiilien ompelu. Olen siitä hyvin iloinen ja samalla työ pysyy mukavan vaihtelevana.

Lisäksi pääsin Ylä-Savon ammattiopiston joulukalenteriin perjantaina 12.12. Sen löydät täältä. Osaksi joulukalenterikuvaa pääsi myös edellisessä postauksessani esittelemä joulumessuosastoni. Ysao:n joulukalenteri esittelee erilaisia aloja ja opiskelutapoja. Itsehän opiskelen siellä Sisustajan ammattitutkintoa ja yrittäjyyttä yrittäjän oppisopimuksella.

Ai miksikö? No pitäähän sitä olla halua kehittyä!
Kehittymistä tapahtuu koko ajan myös Sisannassa. Uutena juttuna on nyt korttimaksumahdollisuus. Se on mukavana lisänä laskun ja käteismaksun rinnalla. 


Vielä ehtii hankkia pukinkonttiin Sisannan lahjakortin. ;) Voit siis antaa lahjaksi huonekalun kunnostuksen, pienen pintaremontin tai vaikka uusien sohvatyynyjen ompelun. Lahjakortin saa valitsemalleen summalle ja se on voimassa puoli vuotta. Lahjakortin voi maksaa nyt siis myös pankki- tai luottokortilla!

Oikein mukavaa joulun odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti