torstai 11. joulukuuta 2014

Lahjaidea ja joulumessut

Niin se vaan alkaa joulu lähestymään kovaa vauhtia. Sisanna kävi ottamassa vauhtia jouluvalmisteluihin Iisalmen Joulumessuilta sunnuntaina 30.11. Messut olivat Iisalmen urheiluhallissa.

Messuosastolla suurimpana huomion herättäjänä oli mainostoimistossa teetetty rollup-mainos. Lisäksi taustana toimivat juuttikankaiset purjerengasverhot. Pöydällä lahjakortteja sekä pärekorissa tulitikkuja. Mustan liinan päällä juuttikankainen liina, johon olen virvitellyt joulunpunaisia kuvioita.Paljon herätti ihmetystä messukävijöiden kesken, että mikäs te tämä tämmöinen Sisanna oikein onkaan. Olipa siis hyvä lähteä Lapinlahden "korvesta" ihmisten ilmoille esittäytymään!

Meidän pisteeltä sai omat Sisanna-tulitikut ja mahdollista oli jättää yhteydenottopyyntö sekä osallistua arvontaan. Arvonnassa palkintona oli 100e arvoinen lahjakortti, joka käy kaikkiin Sisannan palveluihin. Lahjakortteja oli myös myytävänä. 

Lahjakortteja on saatavilla edelleen. Siispä nyt voit lahjoittaa vaikkapa pienen pintaremontin, huonekalun kunnostuksen tai ne uudet verhot olohuoneeseen... 

Mukavaa joulunodotusaikaa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti