torstai 9. heinäkuuta 2015

Törmäillään!

Tämän kevään aikana heiluin töiden merkeissä mm. Valion Lapinlahden tehtaalla. Lujatalo oli siellä saneeraamassa maitojauheen kuluttajatuotepakkaamoa.


Yllä olevassa kuvissa näkyy osa tehtaalla maalaamaani törmäyssuojaa. Nämä ovat siis sellaisia, joita käytetään ovenpielissä ja seinien ulkonurkissa suojaamaan sitä, ettei kukaan hurauta trukilla seinään. Huomionarvoista näissä on se, että ne ovat tehtaalla paikallaan maalattuja. Ensimmäisessä kuvassa on vanha punainen törmäyssuoja ennen maalauskäsittelyä. Toisessa kuvassa (alhaalla) sama törmäyssuoja on maalattu Otex-tartuntapohjamaalilla.Valmis törmäyssuoja on raidoitettu musta-keltaiseksi, kuva alla. Pintamaalauksessa on käytetty maalina Miranolia, koska sillä saa aikaan kiiltävän ja kestävän pinnan.Yksi maalaamani törmäyssuoja kokonaisuudessaan alla kuvassa. Tämä kappale on uustuotantoa. Pohjakäsittelyksi tähän metalliseen törmäyssuojaan tuli Otexin sijaan Rostex-ruosteenestopohjamaali.


Näiden näperrysten lisäksi sain ilon ja kunnian paikkatasoittaa ja maalata seinät ja katot saneerauksessa olleesta kuluttajatuotapakkaamosta. Kuvia sieltä ei ole, mutta sen verran voin paljastaa, että lähes lavallinen maalia sinne upposi. Pensseli viuhui ja tela heilui myös iltasella.

Tässäpä tämänkertaiset tarinat, törmäillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti